Closer Than Ever. Kap 7

 Feeeliix nej, dett är kalt. skrek hon och skrattade. jag sprang in i vattnet och kastade ner nata. Fan dig Felix! Sa hon och skrattade.
 


Natalies pov.

Jag gick och la mig uppe på stranden igen och efter ett tag hörde jag en tjej röst jag kollade upp och såg att det var tjejen som kysste felix. Jag kände hur hela jag kokade jag ville bara slå henne rakt här mitt framför alla folk. Jag ställde mig upp några centimeter ifrån henne. Hon kollade på mig med en spydig blick.

-          Och vem är du? Sa hon bitchigt.

-          Jag är felix flickvän. Sa jag och drog ut på ordet flickvän.

-          Hahah. Jag tror nog felix skulle dö än att vara ihop med dig.

Jag kände hur tårarna brände under ögonlocken men blinkade snabbt bort dem. Jag gick förbi så jag ”råkade” slå in min axel i henne. Det borde jag inte gjort.

-          VAFAN FÅLLER DU PÅ MED? Halv skrek hon.

-          Oj förlåt. Sa jag med min oskyldighets röst medans jag flinade.

Jag såg hur hon blev röd i ansiktet och i nästan sekund så låg jag på marken och det gjorde ont som fan i käken. Jag ställde mig snabbt upp och hon var precis på väg att slå mig igen när Felix kom och puttade undan henne och kom fram och kramade mig. jag började gråta och felix drog med handen över min rygg och försökte lugna ner mig. sen släppte han mig och gick med arga steg till amanda. Jag hörde hur han skrek att hon skulle låta oss vara sen så slog han henne. Han gick tillbaka till mig och pussade mig på pannan sen så gick vi tillbaka till hotellet. Mina ben kändes som spaghetti och jag stannade en stund men felix märkte inte det det och gick vidare. Precis när jag gick över vägen kom en bil i världens fart. Sen så vet jag inte vad som hände. Allt blev svart.

Felix pov.

Jag och nata var på väg till hotellet när jag märkte att hon inte gick bredvid mig. jag vände mig om och såg henne ligga blödande på marken. Jag sprang fram och kollade vad som hade hänt. Hon hade blivit påkörd. Jag drog upp mobilen ut fickan och ringde en ambulans. Och när dem kom fram så hoppade jag in i ambulansen och vi åkte till sjukhuset.

-2 timmar senare-

Jag satt på en stol bredvid sängen där nata låg. Hon hade fått mer blod men var fortfarande blek i ansiktet. Jag såg att hon började öppna ögonen och gick fram till henne. Hon öppnade ögonen och log ett matt leende. Jag kramade henne och sen så kom sjuksköterskan in och sa att nata skulle få åka hem idag. Nata ställde sig upp och jag la armen om henne sen så tog vi en taxi till hotellet. Vi bestämde att vi bara skulle mysa den kvällen så jag gick till närmsta butik och köpte lite godsaker sen så gick jag tillbaka till hotellet. När jag kom fram så satt nata på sängen och grät. Jag släppte allt och sprang fram och kramade henne. Vad är det? sa jag. Hon höll fram en lapp och jag började läsa :

Din fula slampa. Låt felix vara! Han gillar dig inte ens, ingen kille gillar dig för du är så jävla ful. Han är bara med dig för att komma över mig. när han inte är ledsen över att jag dumpade han längre så lämnar han dig. Han älskar dig inte det är bara något han säger till ALLA sina tjejer och efter 2 veckor så spricker förhållandet. Men i två var ihop i nästan ett år. Det här är din andra varning. Låt han vara annars kommer du ångra att du någonsin blev tillsammans med han. / AMANDA.

Jag vart helt röd i ansiktet. Jag kollade på nata och hennes ögon var rödsprängda av alla tårar. Jag kramade henne och kysste henne lätt på munnen som snart gick över till hångel. Jag älskar dig okej? Sa jag och kollade henne i ögonen. Hon nickade och log, sen kysstes vi igen.

Tiden gick fort och nu var det bara tre dagar kvar på vår semester vi bestämde oss för att åka till ett vattenland. Klockan var halv elva och vi såg att vår buss precis åkt så vi tog en taxi istället. Klockan var kvart över elva när vi kom fram och vi sprang direkt till alla rutschkanor. Vi kom fram till två som var likadana så vi bestämde oss för att tävla om vem som kom ner först.

Natalies pov.

Vi ställde oss vid rutschkanorna och räknade till tre sen så åkte vi ner, så klart så vann felix och då var han tvungen att göra sin ”segerdans” som han kallar det. Felix sluta! Folk tittar. Sa jag generat. Det är för att jag är så bra på att dansa. Skojade han. Vi åkte några rutschkanor till sen så gick vi och köpte glass. Felix tog en mango glass och jag tog en kokos glass. Vi satte oss ner vid ett bord och började äta.

-          Det suger att vi snart åker hem. Sa felix

-          Ja jag vet, jag skulle kunna stanna här förevigt.

-          Jag med.

Vi åt upp sen kolla vi på klockan, den hade redan blivit halv fem så vi åkte hem.

 

 

 

 

 

 

 

 




INGEN TILLGÅNG.

Hej! förlåt att inget kapitel kommit upp men har varit i london sen i fredags och kom hem igår kväll. Det kommer förmodligen ett kapitel ikväll.
puss


Closer Than Ever. Kap 6

Det var så underbart att gå hand i hand med nata och prata om allt. Ibland stannade vi upp och bara kollade ut över vattnet

-          Felix, sa Nata och stannade.

-          Vad är det gumman? Svarade jag.

-          Jag fryser, kan vi inte gå upp igen. Sa hon och skrattade lite.

-          Vad skrattar du åt?

-          Du såg så allvarlig ut. Sa hon och skrattade ännu mer.

Jag bara log och sedan så sprang vi tillbaka till hotellet. När vi kom fram så gick vi direkt upp till vårat hotell rum.

Natalies pov.

Jag tar en dusch. Sa jag till Felix och tog av mig min klänning och stod nu bara i underkläder. Felix bara stirrade på min rumpa. Ser du något du gillar eller? Sa jag och kastade klänningen på honom. Sen sprang jag in till badrummet. Efter att ha duschat klart så gick jag ut och såg att Felix inte var där. Felix vart är du? Halv skrek jag. Jag gick runt i rummet men hittade inte honom någonstans. Han hade säkert gått ner till sin mamma tänkte jag och började leta efter min pyjamas. Jag kände två armar som lyfte upp mig. – jag visste att det var felix. För han är alltid sån. FELIX SLÄPP NER MIG! Skrek jag och sparkade med fötterna. Han la ner mig på sängen och la sig över mig. Han började kyssa mig och snart gick det över till hångel. Hans händer började röra sig under min tröja och jag kände hur han började bli hård. Han drog av mig tröjan och jag gjorde detsamma med hans byxor. I nästa sekund så var vi båda nakna. Felix tog fram en kondom och satte på den. Är du säker på att du vill? Frågade han och kollade på mig. Jag nickade bara och han körde in sin ”vän” i min. i början gjorde det ont men snart blev det skönt.

Resten kan ni nog lista ut.

{nästa morgon}

Jag vaknade och såg att Felix inte låg i sängen. Jag tog upp min mobil och kollade hur mycket klockan var 11:47 fan, dem är säkert nere och käkar frukost. Sa jag och reste mig upp och tog på mig en klänning och fixade mig lite sen gick jag ner till restaurangen. När jag kom fram så kändes det som om jag föll ihop i tusen bitar. Någonting försvann inom mig. Jag kände hur tårarna rann och rann. Några bord framför mig så satt felix och kysste en annan tjej. Ditt jävla svin! Skrek så högt att det kändes som om mina lungor spräcktes. Jag sprang upp till rummet och packade ner alla mina saker. När jag gick förbi spegeln så tog jag av mig halsbandet som jag fick av felix häromdan. Det var ett hjärta och inuti hjärtan var dett ett F. jag slet av mig halsbandet och slängde det på sängen precis när jag öppnade dörren och tänkte gå ut så stormade Felix in. Man såg att han gråtit, han stod framför mig och tänkte precis kyssa mig men jag vände mig om och sprang ner till receptionen. Jag tog första taxin jag såg och åkte till flygplatsen. Jag hade bestämt mig. Jag vill aldrig veta av Felix nå mer. ALDRIG. När jag kom fram så köpte jag en enkelbiljett till första flyg mot Sverige. Flyget kom om en och en halvtimme. Jag gick mot kontrollen men tvekade en stund. Men gick sedan igenom. När jag var klar med alla kontroller så hörde jag någon ropa mitt namn.

Felix pov.

Vafan har jag gjort. Min förra tjej Amanda kom fram till mig medans jag väntade på nata nere vid frukosten. Och helt plötsligt kysste hon mig. I ögonvrån såg jag nata och hon skrek något med jävla svin. Jag puttade undan Amanda och sprang så fort jag kunde till vårat rum. När jag kom in så hade nata packat ner alla hennes saker. Jag ställde mig framför henne och skulle kyssa henne. Men hon vände sig bara om och gick. Jag stod i rummet och hade fortfarande inte fattat vad som hänt men när allt börjat sjunka in så tog jag första taxin och åkte till flygplatsen. Jag kollade på tidtabellen och såg att ett flyg mot sverige snart kom. Jag sprang mot kontrollen och såg att natalie precis hade gått igenom. Natalie! Skrek jag om och om igen men hon vände sig inte om. Jag sprang förbi alla kontroller och sket full ständigt i att det börja pipa. Jag bara sprang så fort mina ben orkade och tog tag i Natalie och bar upp henne och kysste henne. Sen kramade jag om henne. Vi stod där i säkert flera minuter men jag brydde mig inte. Det enda som var viktigt var att jag hade henne här. Förlåt det var inte jag…det var am- jag vet felix. Det är okej. Avbröt hon mig och kysste mig. Jag älskar dig felix. Sa hon och kollade mig rakt i ögonen. Jag älskar dig också sa jag och kysste henne igen. 

 

vi åkte tillbaka till hotelletoch gick upp på vårt rum. Klockan var halv 2 och vi gick till mammas rum. När vi öppna dörren så stod hon och packa. Jag släppte natas hand och gick fram till mamma.

-          Vart ska du? Frågade jag ivrigt.

-          Det var något på jobbet. Så jag måste hem sa hon utan att lyfta blicken. Men ni ungar får stanna om ni vill. La hon snabbt till.

Jag kollade på nata och hon nickade och log.

-          Ja okej, vi stannar. Sa jag

-          Okej. Jag lägger in 3500 på dit kort så får ni leva på det okej. Sa mamma och stängde den sista väskan.

Hon kramade mig och gav mig en puss på kinden. Sen gick och och kramade natalie. Hejdå ungar. Ta hand om er. Och om det händer något så får ni ringa. Sa mamma och gick ut. Jag gick fram till nata och kramade henne.

-          Vill du dra till stranden? Frågade jag

-          Javisst. Sa hon och log stort.

Vi gick upp till vårt rum och bytte om. Sen så promenerade vi hand i hand till stranden. När vi kom fram var det fullt med folk. Vi hittade en bra plats och la oss ner och solade. En halvtimme hade gått och jag började tröttna på att bara ligga här. Jag reste mig upp och bar upp nata och gick mot vattnet. Feeeliix nej, dett är kalt. skrek hon och skrattade. jag sprang in i vattnet och kastade ner nata. Fan dig Felix! Sa hon och skrattade.

 
 

 

 

 

 

 

 

 




förlåt

förlåt att det inte kommit ett kapitel men har inte fått någon inspiration om vad nästa kapitel ska handla om!.


♥♥

 
 
 


Closer Than Ever. Kap 5

 

 

 

Jag kände direkt att jag blev skakig – mina ben blev som spagetti – och jag blev alldeles yr. Felix höll om mig och sedan gick vi till våra platser. När vi satt oss ner så blev det lite bättre och innan planet lyfte somnande jag. 


 

Efter någon halvtimme vaknade jag. Jag kände mig varm och illamående. Felix och Karin låg och sov. Aww felix var så söt när han sov. Jag tog upp godiset vi hade köpt och åt lite. Snart så vaknade felix och ville också ha. Det var fyra timmar kvar och jag var jätte trött så jag somnade igen på felix axel.

 

Felix pov

Nata låg och sov hon var så himla gullig när hon sov, jag tog ett kort och la upp på instagram ”På väg mot Spanien med prinsessan min!” skrev jag och taggade nata. Jag kollade på film och hörde sedan i högtalarna att det var en halv timme kvar för landning. Jag väckte nata och mamma. Nata blev helt till sig och satt och jublade åt att vi snart var i spanien. Mamma hade bokat två rum, tyvärr så var dem inte bredvid varandra. Ett på våning 8 och ett på våning 9. Vi skulle vara i gran canaria, (alltså ön i spanien) och vårt hotell hette Gloria Palace. Nata försökte att somna om för hon hatade verkligen när man skulle landa. Man fick nästan alltid lock i öronen och det gjorde jätte ont. Halvtimmen hade gått och vi var äntligen på marken igen. När vi klev av planet möttes vi av värmen och solen. Nata var överlycklig och hoppade runt och snurrade.

-          Det här kommer bli dem bästa 3 veckorna i mitt liv.

-          Det kommer bli dem 3 mest perfekta veckorna i ditt liv sa jag och drog ut på ordet perfekt och kysste henne.

Vi hörde applåder runt om oss och när vi kollade så såg vi att flera svenska som åkte i samma plan hade hört vad vi sagt. Vi bara stod där och log. Sen gick vi in i flygplatsen. Vi hämtade våra väskor och som vanligt så kom min alltid sist. När vi var klara letade vi efter bussen som skulle åka till Gloria Palace. Det tog ett tag men sen hade vi kommit rätt. Resan mot hotellet tog typ en timme och när vi kom fram stod vi bara utanför med världens mest förvånade blick. Gillar ni det? sa mamma och gick in med en nöjd blick. Vi checkade in och fick våra nycklar sen så sprang jag och nata till vårat rum. Mamma ville stanna nere och kolla runt lite. Vi hade fått rummet på våning nio och vi sprang till första hiss vi såg. Det var en glas hiss så vi såg ut över vattnet och poolen och allt var så perfekt. När vi kom upp så letade vi efter vårat rum. 9265, 9265 upprepade nata medans hon kollade ivrigt på alla dörrar. När vi äntligen hittade vårat rum så blev vi ännu mer förvånade över hur fint det var. Jag bar upp nata och snurrade runt henne i rummet sen så satt vi bara och myste en stund. Vill du gå ner och bada? Frågade jag och reste mig upp. Självklart . Svarade hon och tog fram en bikini. När vi var på väg ner träffade vi på mamma och hon sa att hon skulle sova en stund och att middagen var klockan 8 och klockan var just nu halv 5. Vi sprang fram till poolen och hoppade i. Vattnet var svalt och det var nästan inga som badade. Vi simmade runt i flera timmar. Vi gick under vattnet. Och vinkade åt varandra sen simmade felix fram och gav mig en kyss. Det var så himla mysigt och jag älskade honom verkligen!. Vi gick upp och kollade hur mycket klockan var och den var kvart över sju så vi gick upp och bytte om. När vi var klara gick vi ner till mammas rum och knackade på. Hon öppnade och vi gick ner. När vi stod utanför restaurangen blev Nata helt stel.

-          Inget….det är bara det att jag vill inte träffa honom.

-          Vem är det?

-          Det är mitt ex. han var otrogen mot mig under hela tiden vi vart ihop. Sa hon och brast ut i tårar.

-          Det okej. Kom vi går ner igen.

Vi gick ner och då var killen inte där. Mamma hade redan fixat ett bord så vi gick och satte oss. Vi åt buffé sen så tog jag och nata en promenad på stranden. Solen hade inte gått ner men den var på väg. När vi var nere på stranden så gick vi hur länge som helst kändes det som. Det var så underbart att gå hand i hand med nata och prata om allt. Ibland stannade vi upp och bara kollade ut över vattnet.  

 

 

Förlåt för kort kaitel! men detta är ett stress kapitel. har inge mer tiden under dagen att skriva! Förlåt
 


VIKTIG FRÅGA

Hej alla läsare! nu är det så att jag vill be om er åsikt för nästa del, 
 
Vill ni ha en sexuell del? :) kommentera i så fall och skriv även hur detaljerat det ska vara. 
 
förresten. om ni vill att jag ska fortsätta skriva måste ni kommentera och sprida vidare :D så jag vet att ni läser det jag skriver och tycker det är bra. 
 
PUSS OCH KRAM :*


Closer Than Ever. Kap 4

 

Men Natalie kan följa med! Sa jag glatt och kollade på nata. V-vem är natalie? Sa hon. Min flickvän. Sa jag och pekade på nata.


fortfarande felix pov

-          Skulle du vilja det? frågade mamma och kollade på nata.

-          Eh…ja om det inte är till besvär. Sa hon snabbt

-          Absolut inte! Självklart så betalar vi flyget och så.

-          Ja, ehm. Okej. Jag ska tänka på det. Sa nata och log lite.

-          Okej.

Mamma gick in i köket och jag tog natas hand och ledde henne upp på mitt rum. När vi kom upp satte nata sig på sängen. Jag såg att något var fel hon var helt stum.

-          Vad är det älskling? Frågade jag och la armen om henne.

-          Nej inget. Sa hon och kollade ner i marken.

-          Men jag ser ju att det är något. Sa jag och tog tag i hennes haka och gjorde så hon kollade mig i                      ögonen.

-          Jag är flygrädd, min syster dog i ett plan…. Sa hon och började gråta.

-          Det är okej älskling. Det kommer aldrig hända igen.

           plötsligt började Nata att le – jätte stort.

-          Vad är det? sa jag förvirrat.

-          Dina ögon är verkligen jätte fina.  sa hon

-          Hela du är fin. Sa jag och kysste henne passionerat.

-          Jag följer med. Sa hon och avslutade kyssen.

Jag log och kramade om henne. Sen gick vi ner till min mamma och berättade att Nata hade bestämt sig. Underbart! Vi åker på fredag morgon så det kanske är bäst om du sover här dagen innan. Sa hon och kramade om Nata.

-          Vad är det för dag idag? Frågade nata.

-          Det är tisdag. Sa jag och log

-          Men herregud! Jag måste ju packa. Sa hon och drog med mig till hennes hus.

Jag bodde cirka 10 minuter från Natas hus så vi gick hem till henne. När vi kom fram sprang vi direkt upp till hennes rum. Tog fram hennes resväska och började packa. Efter en timme hade vi packat ner bikini, klänningar, shorts, tröjor och en massa annat. Hennes väska var full och vi fick väll bara hoppas på att vi inte nådde max gränsen med vikt på väskor. Kan vi inte gå och fika? Sa Natalie och tog min hand. Allt för dig prinsessan! Sa jag och log. Nata bytte kläder sen så bestämde vi att ta med hennes resväska hem till mig. När vi kom hem till mig så var mamma så ivrig med att fråga om hotellet var fint, om vi ville ha ett eget rum, om vi skulle betala för middags buffen och en massa andra ”viktiga” saker. vi sa att hon fick bestämma, sen gick vi upp och lämnade resväskan och sen tog vi moppen intill stan. Vi gick till espresso house. När vi fikat klart åkte Nata hem till sig och jag hem till mig.

Natas perspektiv. {torsdag eftermiddag}

Jag var just nu hemma hos Felix. Jag hade tagit med mig det lilla extra vi inte packade in i resväskan i tisdags. Våra resväskor stod nere i hallen och jag, felix och felixs mamma (Karin) hade bestämmt att vi skulle ta en taxi till arlanda halv tre på morgonen för vårt plan åker klockan 6. Klockan var halv fem och Cecilia höll på att göra middag. Felix, Natalie! Hörde vi henne skrika. Vi gick snabbt ner till köket och undrade vrf hon ropade. Skulle ni vilja åka in till Ica och kanske köpa godis som ni kan äta på planet? Frågade hon. Visst. Sa vi nästan samtidigt. Vi satte på oss våra skor sen så gick åkte vi till ica. Vi köpte godis och pringles. Sen så åkte vi hem igen. När vi kom hem så var maten klar så vi åt. Mm det är jätte gott. Sa jag och tog en till bit av lasagnen som Karin hade gjort. Tack, jag önska Felix kunde säga så ibland. Sa hon och kollade på Felix. Jag gör ju det. Sa han och låtsades bli ledsen. När vi klara var jag jätte trött så jag gick till felix rum och somnade.

Nata nata, du måste vakna nu. Hörde jag någon säga och jag flög upp ur sängen. Och när jag öppnade ögonen stod felix där och skrattade. Haha sa jag ironiskt och reste mig upp. Felix tog tag i mina höfter och drog mig tätt intill honom och kysste mig.

-          Din andedräkt luktar inte särskilt fräscht. Sa han och avbröt kyssen.

-          Inte din heller gubben. Sa jag och log och gav han en snabb puss. Jag går och tar en dusch. Sa jag sedan och gick in i badrummet.

När jag hade duschat klart gick jag in i felix rum igen och bytte om, jag satte på mig ett par shorts och en t-shirt. Jag kammade igenom mitt hår och sminkade mig lite lätt. När jag gick ner så satt felix och kollade på tv. Han hade inte märkt att jag kom ner så jag bestämde mig för att skrämma honom. Jag kröp bakom soffan och när jag hoppade upp såg jag att felix inte var kvar. Jag blev lite besviken och vände mig om. Och möttes av ett par läppar – felix såklart!

-          Hur mycket är klockan. Frågade jag.

-          Den är kvart över tre. Sa Karin och kom in i rummet.

Och drog med oss båda till hallen. Jag gick igenom min checklista en sista gång för att va säker på att jag inte glömt något och det hade jag inte. Vi stängde av all el i huset sen satte vi på oss våra skor och gick ut. Karin ringde en taxi och efter 4 minuter så kom den. När vi var framme vid Arlanda checkade vi in och gick igenom kontrollen. VICTORIA SECRET. Skrek jag och hoppade upp och ner och log. Jag drog med felix in i butiken. Men kom sen på att jag inte hade råd. Men felix – som den gentlemanen han alltid vill vara – insisterade på att köpa något åt mig. Vi köpte en bodysplash sen gick vi till vår gate och väntade. När vi kom fram så satt Felix mamma där och väntade på oss. Klockan var kvart i sex så dem hade börjat släppa in folk i planet. Vi ställde oss i kön, visade våra biljetter och pass och sedan var vi på planet. Jag kände direkt att jag blev skakig – mina ben blev som spagetti – och jag blev alldeles yr. Felix höll om mig och sedan gick vi till våra platser. När vi satt oss ner så blev det lite bättre och innan planet lyfte somnande jag.

 

 

 

 



Closer Than Ever. Kap 3

 

jag tog en snabb dusch och byte om till lite mysigare kläder gjorde en enkel sminkning och sedan hörde jag någon knacka på dörren.


 

När jag öppna dörren så stod Felix där med godis, chips och annat mysigt. Tänkte att vi kunde ha en liten myskväll. Sa han och log lite flörtigt. Han kom in och lämnade allting i köket sen följde han efter mig upp på mitt rum.

-          Så vilken film vill du se då? Frågade jag och pekade på en hylla med en massa filmer. Felix gick fram till hyllan och kollade igenom den en lång stund.

-          Jag vill se den här! Sa han och höll fram The Ring.

-          Men… sa jag och tittade ner i marken.

-          Det gör inget. Jag är ju här. Sa han och log

Jag log tillbaka sen så gick vi ner igen och tog fram alla godsaker sen så starta vi filmen. Jag lutade mitt huvud mot felix axel. Och han höll på med mitt hår. Det var så mysig att sitta så nära felix. Efter halva filmen hade jag somnat.

Felix pov.

Halva filmen hade gått och Nata hade somnat mot min axel. Hon var så gullig när hon sov. Jag var lite sömning så jag bar upp nata till hennes säng. Sen så la jag mig bredvid och somnade. Mitt på natten så väckte nata mig, Felix, felix vakna. Sa hon med rädsla i rösten. Vad är det gumman? Svarade jag och kollade på henne oroligt. Det åskar och blixtrar.. Sa hon. Det gör inget, Jag är här. Sa jag och la hennes huvud mot mitt bröst. Sen somnade vi

När jag vakna nästa morgon låg Nata fortfarande och sov så jag bestämde mig för att fixa frukost. Jag gick ner och gjorde pannkakor. När jag var klar la jag upp dem på två tallrikar med sylt och grädde på sidan. Sen gick jag upp till nata och väckte henne. Nata jag har gjort frukost. Hon vaknade och ett leende kom fram på hennes läppar. Åhh vad fin du har gjort! Sa hon med sin fina morgonröst och tog en pannkaka. Efter en timme hade vi ätit upp och bestämde oss att åka till gröna lund. Vi bytte kläder sen så drog vi till Grönan. Klockan var halv tolv så dem hade redan öppnat. När vi var inne i grönan så var det flertals foooers som ville ta kort. Jag hade tappat bort nata, jag såg henne ingenstans. Fan också.

Natalies pov.

Jag hade tappat bort felix. Han tog kort med massa tjejer. Jag fattade absolut ingenting! varför var dem så himla kända – eller är det bara tjejer som tycker dem är allmänt snygga? Jag ställde mig vid sidan om och lutade mig mot en väg. Helt plötsligt var det någonting som täckte för solen. Och när jag öppnade ögonen så stod Oscar där.

-          Hej! Nata. Sa han

-          Hej! Sa jag och gav honom en kram.

-          Är du här ensam?

-          Nej med felix, fast han har ju blivit lite…sa jag och pekade mot tjej klungan som hade samlats runt felix.

-          Jaha..oj.

-          Oscar förresten du berättade ju aldrig varför alla tjejer helt plötsligt känner igen er och tycker ni är snygga osv!

-          Ja juste! Haha förlåt. Det är så att vi har blivit ett band och är typ kända.

-          Vi? vilka vi?. Du och felix?

-          Nej, nej. Jag, Felix, Ogge och Omar.

-          Jaha…men hur blev ni så kända?

-          Vi var..eh..förband åt eh justin bieber.

-          JUSTIN BIBER!? Skrek jag omedvetet.

Jag kände hur alla kollade på mig och blev genast röd som en tomat. Felix kom fram och sa hej till Oscar och gav han en bro hug. Så vad pratar ni om sa han nyfiket och kollade på oss. Ja Oscar berättade nyss att ni är kända och var förband åt justin bieber. Sa jag. Jaha okej. Så vill ni åka något? Frågade Felix. Ehm…nej. Jag ska hem nu. Sa Oscar och kollade ner i marken. Okej hejdå. Sa vi och Oscar gick. Felix tog min hand och drog mig mot jetline. Det var inte så jätte lång kö så efter 10 minuter hade vi köat klart och åkt berg-å-dalbanan. Vi kollade på vårt kort, vi såg helt korkade ut. Vi stod och vek oss av skratt sen köpte felix ett foto av oss. Vi gick och köpte glass och efter glassen så åkte vi eclipse. Det såg lite mörkt ut på himlen och precis när vi var högst upp på toppen började det att spöregna. När vi kom ner igen var vi helt dy blöta och jag hackade tänder som en galning. Felix gav mig hans jacka och sotd och höll om mig. Sen så drog han med mig till insane. Eftersom det regnade så var det inte så lång kö där heller. När det var våran tur och vi hade spänt fast oss och var redo att åka så tog jag felix hand. Vi började åka uppåt. Sen vet jag inte vad som hände för helt plöstligt så hängde vi upp och ner och hade redan kommit tillbaka. Oj det där gick snabbt. Sa felix och skrattade. Resten av dagen flummade vi bara runt och sen blev klockan halv fem och vi bestämde oss för att åka en sista karusell sen skulle vi hem till felix. Vi valde att åka twister. Det hade slutat att regna fast det var ändå rätt så kallt när vi kom ut ur grönan såg vi att vår spårvagn stod vid hållplatsen Vi sprang men han inte. Det var nästan en halv timme kvar tills nästa kom. Felix höll om mig och försökte få mig att inte frysa ihjäl. Jag fatta inte varför jag valde att ta på mig en klänning. Helt plötsligt viskade felix något i mitt öra. Va jag hörde inte? Sa jag. Vill du bli min tjej? Frågade han igen. Jag blev helt varm. Självklart! Sa jag och kramade honom. Han tog sin hand under min haka och gjorde så jag kollade honom ögonen sen kysste han mig.

Felix pov.

Det kändes så bra att kyssa nata. Och nu var hon äntligen min. jag älskade henne så mycket. Vi orkade inte vänta längre så jag ringde en taxi. När vi kom hem till mig så var mamma jätte ivrig. Vad är det? Frågade jag orligt. Stella kunde inte följa med till Spanien och jag har redan bokat biljetterna till dig, mig och Stella …. Och nu har vi en biljett över och jag hittar ingen som skulle kunna följa med. Men Natalie kan följa med! Sa jag glatt och kollade på nata. V-vem är natalie? Sa hon. Min flickvän. Sa jag och pekade på nata.

 
 
 

 



Closer Than Ever. Kap 2

. När vi kom fram var det nästan helt fullt. Hej Oscar! Hörde jag några säga bakom oss. – nej, inte fler tjejer tänkte jag. Men när jag vände mig om så såg jag… 


 

...Tre snygga killar, en blond, en som hade mörkt hår och en till blond.. Dem gick emot oss och det kändes som om jag stod där och glodde i flera minuter. ”Nata. Natalie?” sa Oscar och skakade lite på mig. Va? Oj förlåt. Sa jag och blev lite röd om kinderna.

-          Det här är Felix sa oscar och pekade på den ena blonda. Och det här är omar. Sa han och pekade på den mörkhåriga. Och det här är Oscar, men kalla han för ogge. Och pekade på den andra blonda.

-          Hej! Sa alla i kör.

-          H-hej. Stammade jag. Dem var alla tre jätte snygga.

-          Så vill ni bada eller?– sisten in är ett rutten ägg. Sa Felix och alla började springa mot vattnet.

 

Efter att vi badat i en timme gick jag upp och solade. Efter några minuter hörde jag fotsteg och trodde att det var Oscar som kom. Hej oscar. Sa jag glatt och kollade upp. Men när jag kollade upp så var det inte oscar som hade kommit. Det var felix.

-          Haha har du redan glömt bort mitt namn? Sa felix lite retsamt.

-          Haha nejdå! Felix vare eller hur? Sa jag och skrattade.

-          Rätt. Sa han och log sitt fantastiska leende. ¨

Vi bara låg där och kollade på varandra – en lång stund. Felix lutade sig fram och kysste mig. Jag blev varm i hela kroppen och fick fjärliar i magen. Det kändes så bra med ändå så fel. Jag drog mig undan och Felix kollade fundersamt på mig.

Felix Pov.

Natalie var så himla fin. Hennes hår såg så mjukt och fint ut. Hennes leende var vackrast. Hon var perfekt. Vi satt på strand filten och skrattade. Sen så låg vi bara där och kollade på varandra. Det var så mysigt. Jag böjde mig fram och kysste henne. Hennes läppar smakade jordgubbe och hon luktade så gott. Jag skulle kunna kyssa henne i all evighet. Tyvärr blev det inte så, Natalie drog sig undan.

-          Felix, vi träffade varandra idag..borde vi inte lära känna varandra lite först? Sa hon

-          Eh..ja visst. Sa jag och blev lite besviken

-          Men jag tror jag måste hem nu.

-          Okej. Ska jag säga till dem andra?.

-          Aa tack. Sa hon och log.

Jag ställde mig upp och gick och hämtade dem andra killarna. Efter en kvart var alla redo att åka eftersom Nata och Oscar hade cyklat hit så åkte dem hem till nata. Och vi andra tog bussen. När jag skulle ge Natalie en kram och säga hejdå så gav jag henne mitt telefon nummer. Tack sa hon och gav mig en snabb puss på kinden.

Oscar pov.

Jag såg att Nata pussade felix på kinden. Jag undra om det var något mellan dem…jag menar jag vill inte att nata skulle bli sårad.

På vägen hem såg Nata överdrivet glad ut. Hon log under hela cykelturen.

-          Du nata? Sa jag

-          Ja vad är det oscar? Svarade hon utan att kolla på mig

-          Är det något mellan dig och felix. Sa jag förrvirat.

-          Vad menar du? Svarade nata och stannade.

-          Ja men alltså…är ni ihop.?

-          Oscar. Jag träffa honom idag, du vet att jag inte är sån! Sa hon och brast ut i skratt.

Sen stod vi där mitt på vägen och skrattade. Efter några minuter satte vi oss på cyklarna igen och cyklade på väg hem. När vi var framme hemma hos Nata så sa vi hejdå och jag tog motorcykeln hem.

Natalies pov.

Resten av dagen tänkte jag bara på Felix. –felix –felix – felix. Jag kunde inte få ur honom ur huvudet. Våran kyss kändes så rätt..kärlek vid första ögon kastet antar jag. Jag gick upp i mitt rum och slängde mig på sängen och tog upp lappen Felix gav mig och slog in hans nummer på mobilen och skickade ett sms *Hej! Det är Nata♥* skrev jag och efter någon minut så svarade han. *Hej J lust att hitta på något?♥* skrev han. *visst, jag är ensam hemma så du kan komma hit.* svarade jag. Där om 10!♥ jag tog en snabb dusch och byte om till lite mysigare kläder gjorde en enkel sminkning och sedan hörde jag någon knacka på dörren.

 

 
 


Closer Than Ever. Kap 1

Natalies p.o.v

Jag hade precis kommit hem från Paris. Jag hade bott där i ett och halv år. Jag saknade alla hemma i Sverige. Mest Oscar, jag och Oscar har varit bästisar enda sen vi var åtta och nu satt jag utanför Arlanda och väntade på honom. Precis när jag höll på att somna plingade min mobil till. Jag tog upp den och såg att smset var från Oscar *Oscar E* blir kanske nån halvtimme försenad blev lite problem på vägen! Kram. ♥ jag log åt hans sms och satt och funderade över hur det skulle vara att träffa honom igen.

Oscar p.o.v

Jag stod och väntade på taxin som skulle hämta upp mig för att sedan åka till Arlanda. Jag skulle äntligen få träffa nata igen. Plötsligt så hör jag hur några ropar *AHHH DET ÄR OSCAR ENESTAD!!* åhnej inte nu. Jag har inge tid. Tänkte jag för mig själv. Jag spanade efter taxin som inte hade kommit än - Jag suckade. Jag tog kort med några tjejer och äntligen kom taxin. Hej foooers! det var jätte roligt att träffa er men nu måste jag gå. sa jag och log. Jag hoppade in och bad taxi chauffören att åka till Arlanda. När vi var framme såg jag nata direkt. Hon satt på sin resväska och tittade ivrigt omkring. Jag betalde chaffuörn och sprang sedan till nata. När hon såg mig spreds ett stort leende på hennes läppar.

Natalies p.o.v

Jag satt ute och frös och kollade efter Oscar helt plötsligt ser jag någon komma springande mot mig och snart ser jag att det är Oscar. Jag ler och ställer mig upp och ger han en kram.

-          Äntligen kom du. Jag har väntat i timmar! Sa jag och skrattade lite.

-          Förlåt! Fryser du?

-          Ja! Det är typ 9 grader ute.

-          Här. Sa han och gav mig hans jacka.

-          Tack. Sa jag och log

-          Kom så åker vi hem! Sa han och skrattade.

Han tog min hand och ringde efter en taxi. Vi stod och väntade och snart hörde jag tjej skrik bakom mig. *OSCAR ENESTAD!! AAAAAAA* Oscar vad händer? Frågade jag ivrigt. Jag förklarar senare sa han och tog ett stadigare grepp om min hand. Minst 10 tjejer hade samlats runt Oscar och han hade tappat greppet om min hand. Jag letade mig ut ur klungan och letade sedan efter Oscar. När tjejerna hade gått sprang jag fram till Oscar och kramade han. Förlåt för att jag tappade din hand. Viskade han. Vi såg taxin och åkte hem till Oscar.

När vi kom hem till Oscar kändes allt så himla annorlunda. Det kändes som om det var år sedan jag var här sist.

-          Hallå är någon hemma? Skrek Oscar.

-          Ja jag är hemma. Svarade Oscars mamma och stack ut huvudet från köket. Nämen hej Natalie! Sa hon glatt när hon såg mig.

-          Hej! Sa jag och log stort.

-          Hur var det i fran- började hon med blev sedan avbruten.

-          Mamma kan vi inte ta det sen? Sa Oscar och himlade med ögonen.

-          Visst okej. Sa hon

Jag och Oscar sprang upp på hans rum och jag sprang fram och hoppade upp på hans säng. – jag hade alltid älskat Oscars säng den var så mjuk och stor. Jag bara låg där och helt plötsligt så började oscar kittla mig.

-          AHHH OSCAR SLUTA. Skrek jag och skratta.

-          NEEJ. JAG HAR INTE FÅTT GJORT SÅ HÄR PÅ DIG I ÖVEER SNART TVÅ ÅR! Skrek han och dog av skratt.

-          HAHAHAHAH OSCAR SLUTA! JAG KAN INTE ANDAS. Skrek jag och vek mig av skratt.

Och då slutade han. Och precis när han slutat hoppade jag på honom och kittlade honom. *Pling* hörde vi och såg att Oscar mobil lyste. Han sträckte sig efter mobilen och kollade vem som hade skickat ett sms. BRODER OMAR : Hey Oscar! Hänger du med till stranden? Stod det.

-          Du nata hänger du med till stranden med mina polare?.

-          Eh..visst.

Oscar bytte till badshorts och satte på sig en t-shirt. Han packade ner en handduk och solkräm, plånbok och sin mobil. Sen gick vi ner. Mamma vi drar till stranden! Sa Oscar. Okej var försiktiga. Fick han som svar. Vi satte på oss våra skor sen så tog vi Oscars moppe och körde hem till mig. När vi kom hem till mig var ingen hemma. Min mamma var på resa med jobbet i en vecka till och Dan skulle på någon utbildning i Danmark så jag skulle ha huset helt själv i en hel vecka. Vi sprang upp på mitt rum och jag plockade fram två bikinis.

-          Välj en. Sa jag och vände mig mot Oscar och höll upp båda bikinina.

-          Hmm… den turkosa. Svarade han.

-          Okej. Sa jag och log.

Jag gick in i badrummet för att byta om till bikinin sen satte jag på mig ett par shorts och ett linne över. Det hade blivit mycket varmare än var det var i morse. Nu stod solen högt upp och det var runt 27 – 30 grader. Eftersom jag inte bodde mer än 20 minuter från stranden så tog vi cyklarna och cyklade till stranden. När vi kom fram var det nästan helt fullt. Hej Oscar! Hörde jag några säga bakom oss. – nej, inte fler tjejer tänkte jag. Men när jag vände mig om så såg jag… 

 

 

Det blev ett rätt så långt kapitell men det är väll bra?. vet inte hur många i veckan jag kommer kunna lägga ut nya kapitel. Ska försöka lägga ut varranan dag. Kram!♥



INLEDNING♥

Hej det här är en inledning på Closer than ever. 
Hej! Jag heter Natalie men alla kallar mig för nata. Jag är är 15 år och har bott i Frankrike i 1 och ett halv år. Jag är bästis med Oscar Enestad och vi har känt varandra enda sen vi varit 8 år. Jag hade precis kommit hem från Frankrike och sitter och väntar på Oscar vid Arlanda. Jag har inte fått någon uppdatering om vad som hänt medan jag varit borta och jag vet inte att nästan hela Oscars liv har förrändras. Men när jag får reda på det, förrändras mitt liv också.
Min familj är rik - eller rättare sagt min pappa. Han och mamma skilde sig får två år sen. Och eftersom pappa "trodde" att vi inte skulle klara oss fick vi nästan en halv miljon varranan månad. Mitt liv var inte det enklaste. Min mamma hade överlevt cancer och min pappa hade varit otrogen. Men oscar fanns alltid där och stöttade mig. Men nu hade vi ett bra liv. Min pappa hade flyttat till England och hörde av sig ibland vissa gånger för att se hur det var med oss. Min mamma hade gift om sig med en man som hette Daniel och vi hade flyttat in i en stor villa. 
hoppas ni vill läsa novellen och kommenterar om jag ska skriva mer! Puss oxh kram ♥


HEJ!♥

Hej och välkommna till min blogg! här kommer jag skriva noveller om the fooo. och du som läser detta vet nog säkert vilka dem är! hoppas ni gillar novellerna och kommenterar puss!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.