You and i. kap 3

Jag kröp in under täcket och snart kände jag att omar la sig bakom mig. jag la mitt huvud på hans bröst och blundade. God natt. Sa jag och somnade nästan direkt. 


 

 

Jag vaknade med ett ryck. Det var fortfarande mörkt ute och jag visste inte varför jag vaknat. Jag reste mig försiktigt så att omar inte skulle vakna sen tassade jag ner till köket. Mitt huvud värkte och jag kände mig yr. Jag öppnade ett skåp och tog fram ett glas vatten sen satte jag mig på bordet. Jag hörde trappsteg i trappan och kollade upp och ner kom omar. Vad gör du uppe? Klockan är halv 3. Sa han och gnuggade sig i ögonen. Jag kunde inte sova. Mumlade jag. Han satte sig bredvid och la armen om mig. och varför kunde du inte sova då? Frågade han. Jag har jätte ont i huvet. Omar reste sig upp och tog fram Alvedon till mig och ett till glas vatten. När jag hade tagit alvedonen så gick vi till hans rum igen. Och låg vi på sängen och bara kollade på varandra. Sen så gjorde omar en sak jag aldrig trott han skulle göra.

Omar pov.

Vick var så fin. Jag ville bara kyssa henne. Utan att tänka mig för lutade jag mig fram och kysste henne. Först blev hon stel men sen vart hon avslappnad och kysste tillbaka. Efter kyssen så låg vi och myste. Är vi tillsammans nu? Frågade jag. Mm. Sa hon sen somnade vi.

Jag vaknade av att jag märkte att vick inte låg i sängen längre. Jag gick ner till köket och där satt hon på golvet och grät. Jag sprang fram till henne och höll om henne, vad är det? sa jag. Hon gav mig hennes mobil och jag tog emot den och kollade på smset hon hade fått.

Det är slut. Du är en omogen jävla skitunge, jag orkar inte med dig längre. Gå och bli ihop med den där jävla omar! SLAMPA.

Smset var från wiliam, antagligen vicks pojkvän. Jag kände hur ilskan brände inuti mig. jag försökte lugna ner mig och efter ett tag var jag lugn. Kan vi gå och köpa glass? Frågade vick helt plötsligt jag skrattade lite och kollade ner på henen och hon log. Jag reste mig upp och tog hennes hand sen bytte vi om och åkte till stan. Vi gick till en kiosk och jag köpte två mjukglassar. Vi satte oss på en bänk och snart komdet några fooers och ville ta kort.

Viktorias pov.

Omar tog kort med en massa foooers när jag kände att min mobil vibrera. Det var ett sms från sara.

Kan vi prata? Kom till plattan kl 12.

Stod det. Jag kollade på klockan och den var halv tolv. Jag reste mig upp och gick fram till omar. Du jag måste gå, äre okej? Sa jag. Ehm, aa. Vad har hänt? Ska till plattan och prata med sara. Jag följer med. Sa omar och tog min hand sen gick vi mot plattan när vi kom fram så stod Sara lite längre fram. Kan du snälla stanna här? Sa jag till omar och kollade på honom. Han nickade och jag gav han en snabb puss. Jag ställde mig framför sara med armarna i kors. Jag blev förbannad bara av att se henne stå där.

-      Så vad ville du? Sa jag lite kaxigt

-      Förlåt. Mumlade hon

-      Tror du att ett jävla förlåt räcker? Sa jag argt och höjde rösten. Jag blev bara argare och argare för varje sekund som gick.

-      Varför gjorde du det? sa jag och försökte låta lugn. Hon svarade inte så jag frågade igen. Lite högre den här gången.

-      FÖR ATT JAG TYCKTE OM HONOM! JAG HAR ALLTID GILLAT HAN OCH DET VET DU! Skrek hon.

-      MEN HAN VALDE MIG! TROR DU INTE JAG GILLA HAN?

-      DU VAR JU BARA UTE EFTER SEX!

 

Jaha så nu är det mig det är fel på? Tänkte jag. Du är världens sämsta vän. Mumlade jag. Jag skulle precis vända mig om när jag kände att någon slog mig.

 

 

 


#dirtythefooimagines. ?

Hej! Jag kanske kommer börja med #dirtythefoooimagines, för er foooers som har lite dirty minds, dem kommer vara rätt så grova så om du inte gillar det kan du läsa mina vanliga noveller, dessutom är imagines bara korta noveller (oftast) 


You and i. kap 2

 

Jag tvärstannade och gick bak mot Sara med arga steg.

-      Jag är så jävla less på din attityd! Låt mig och Wiliam vara och sluta försöka att förstöra. Sa jag med ilska i rösten. Jag såg hur rädd hon blev, jag vände mig om och sprang sista biten. 


 

*EFTER SKOLAN*

Jag låste upp mitt skåp och tog mina saker sen gick jag mot skolporten. Precis när jag skulle ut så hörde jag någon ropa. Jag vände mig om och såg omar kom springandes mot mig. hej. Sa jag och fortsatte att gå.

-      Ska vi göra något?

-      Ehm, jag kan inte

-      Okej. Men imorgon då?

-      Eh..visst.

-      Bra. Sa han glatt. Här är mitt nummer sa han sedan och gav mig en lapp. Ring mig senare. Sa han sen sprang han vidare.

Jag gick mot busshållplatsen och satte mig och vänta på bussen. Jag drog up mobilen ur fickan och knappade in Willes nummer. Efter tre signaler svara han.

W: Hej babe.

V: Hej, har ni slutat än?

W: aa är vid mitt skåp. Vart är du?

V: väntar på bussen.

W: okej. Kommer dit.

V: okej. Hejdå älskling.

W: hejdå.

 

Jag la på sen satt jag och väntade. Efter en kvart hade han ändå inte kommit. Och bussen kom nu. Skulle jag vänta och ta nästa buss. Det var blåsigt och kallt så jag bestämde mig för att ta denna buss. Jag tog upp min mobil och skickade ett sms. Hej, du behöver inte komma. Sitter på bussen, puss.

Bussen stanna vid min station och jag började gå mot mitt hus. Någon hemma? Skrek jag när jag kom. Jag fick inget svar och antydde att min bror var i skolan. Mina föräldrar var utomlands så jag var ensam hemma med min dryga bror i tre veckor till. Jag gick upp på mitt rum och öppnade min garderob och tog fram ett par mjukis shorts och en pösig tröja. Jag satte på mig det och satte upp mitt hår. När jag var klar så tog jag min mobil och bestämde mig för att smsa Omar, när jag tänkte efter lite vare iaf rätt så coolt att jag hade en känd persons nummer. Jag tog fram lappen han gav mig och la till han i kontakter. Hej / Vicktoria. Skrev jag och skicka det.

Omar pov.

Jag var hemma hos Ogge och vi kollade på en film när jag fick ett sms. det var från ett nummer jag inte kände igen. Jag gick in på meddelanden och såg att det var ett sms från victoria. Hej Vick! Skrev jag. Vem smsar du med? Sa ogge och lutade sig över min axel för att se. Ingen! Sa jag snabbt och gömde mobilen. Ogge tog den och sprang runt i huset. 1 nytt meddelande. Victoria undrar om du vill göra något. Jag tog mobilen från ogge och kollade på meddelandet. Lust att hitta på något? Stod det. Jag skrev ett svar och skrev att vi skulle mötas på plattan om en halvtimme och sedan sa jag till ogge att jag var tvungen att gå. Ska du möta vick? Sa han retsamt. Kanske för att jag ska det! sa jag irriterat och gick mot tunnelbanan.

Victorias pov.

Omar skrev att vi skulle mötas på plattan om en halvtimme så jag slängde mig upp från soffan och sprang till mitt rum och började välja kläder. Jag tog fram ett linne med england flaggan på och sen ett par jeans. Jag sminkade mig lite lätt sen tog jag tunnelbanan. När jag kom fram till plattan stod omar redan där, ughh gud va snygg han var! Men nej sluta nu! Tänkte jag. När jag kom fram så gav han mig en kram. Jag besvarade kramen sen gick vi bara runt en stund. Ibland kom det några ”foooers” som ville ta kort och vissa av dem gav mig en massa sura blickar. Jag bara ignorerade dem men ärligt talat blev jag rätt så irriterad. Jag ville inte visa det så jag gav bara med och satte på ett fake leende.

Vill du fika? Frågade omar helt plötsligt. Ah visst. Sa jag glatt och vi började gå mot waynes. När vi kom fram tvärstannade jag. Hur fan kunde hon? Jag hade aldrig känt så här förr. Jag var argare än någonsin. Jag ville bara springa fram och skrika på henne. Omar märkte att något var fel. Vad är det? sa han och la hans hand på min axel. Jag kunde inte svara jag var helt stum. Jag kände hur tårarna brände under ögonlocken. JÄVLA HORA! Skrek jag allt vad jag kunde sen sprang jag därifrån. Jag orkade inte bry mig om alla blickar jag fick och släppte ut alla tårar som jag försökt hålla inne. Victoria stanna! Hörde jag omar skrika men det fick mig bara att springa fortare. Hur kunde hon? Jag hatade henne, nästan lika mycket som jag hatade honom.

Omars pov.

Vi kom in på waynes när victoria stannade och kollade på en tjej och kille som kysstes. Tjejen kände jag igen det var victorias bästis men killen visste jag inte vem det var. Victoria skrek jävla hora. Och sprang sedan därifrån. Jag kollade bak mot henne sen fram till killen och tjejen igen. Dem kollade på mig, jag sprang efter victoria men efter ett tag hade jag tappat bort henne.

Victorias pov.

Jag hade sprungit hur långt som helst jag visste knappt vart jag va längre. Det var Sara och wille jag hade sett. Imorse sa hon att hon inte gilla han och nu så sitter dem och hånglar? jag hade gråtit i timmar och klockan var runt halv 8 och det hade börjat bli mörkt och jag frös. Jag satte mig ner på marken och försökte krypa ihop till en boll för att värma mig. efter en stund så såg jag någon komma med en motorcykel. Jag blev rädd och började skaka jag ville skrika men bestämde mig för att vara tyst. Personen parkerade motorcykeln en bit från platsen där jag satt och sedan sprang han eller hon mot mig. när personen kom närmare såg jag att det va en kille. Och snart såg jag att det var omar. Jag blev lättad och ställde mig upp och sprang fram till han och slängde mig i hans famn. Jag började gråta igen. Fan vad rädd jag vart! Du får aldrig springa iväg så igen. Sa omar och strök med handen över min rygg. Han lyfte upp mig och gick mot motorcykeln. Han gav mig en hjälm sen satte jag mig bakom och kramade honom. Han körde hem till sig (i denna novell bor Omar i stockholm) och vi gick in. Vi gick upp på hans rum och jag la mig ner på sängen. Kan jag få låna en tröja? Sa jag tyst. Aa visst. Svarade han och gav mig en tjocktröja. Jag tog på mig den och tog av mina jeans. Får jag sova här? Sa jag och satte mig upp. Självklart sa hon och log. Jag kröp in under täcket och snart kände jag att omar la sig bakom mig. jag la mitt huvud på hans bröst och blundade. God natt. Sa jag och somnade nästan direkt.

 

 

 



INTE ETT KAPITEL

Hej bara så ni vet så kommer jag även göra kapitel genom ipaden och då kommer dem inte bli lika långa som dem jag gör på datorn, men när jag gör på ipaden så ska jag försöka göra två per dag. Puss


You and i. kap 1

Victorias pov.

Beep beep beep.

Jag tog en kudde och kastade den på väckarklockan som låg på bordet. Jag satte mig upp i sängen och tog fram mobilen och gick in på twitter. ¨

Omar Rudberg

it's been a cruel summer. Though now start school again.

 

Jag gilla och retweetade hans tweet sen så la jag undan telefonen och gick in och tog en snabb dusch. Lyllo den som får gå i samma klass som omar. Tänkte jag medans jag letade igenom min gardrob efter något att ha på mig. jag kollade ut genom fönstret och såg att det regna. Jag tog fram min rosa stickade och ett par vita jeans. När jag bytt om så plattade jag mitt hår, sminkade mig och sen gick jag till en låda med iphone skal och tog fram ett nytt och bytte. Sen gick jag ner och åt frukost. Klockan var tjugo över åtta och vi började nio. Tur att det bara tog 10 minuter att komma fram till skolan med bus. Jag åt upp min så kallade frukost sen tog jag på mig mina converse och min skinnjacka. Jag tog ett paraply sen så småsprang jag till bussen. Jag satte mig längst bak och satte mina lurar i öronen och satte på the fooo. Sen slöt jag ögonen. Bussen stannade efter typ två stationer men jag brydde mig inte om att öppna ögonen. Det var säkert bara någon gammal som skulle på. Jag kände att någon satte sig på sätet bredvid. Hej hörde jag personen säga det lät som en kille.  jag öppnade ögonen och kollade på killen bredvid, men det här var inte vilken kille som helst det här var självaste Omar Rudberg. H-hej stammade jag fram. 

 

Omars pov.

Jag stod och väntade på bussen ute i regnet och äntligen kom den. Jag klev på och såg en tjej i min ålder sitta ensam längst bak. Jag satte mig bredvid. Hej sa jag och hon kollade upp på mig. hela hon blev stel som om hon sett ett spöke. Hej stammade hon fram. Jag heter omar. Sa jag och log, ehm... victoria. Svarade hon och log lite grann. Vart ska du av? Frågade jag och log. Hon var riktigt snygg. Här, sa hon och kollade ut genom fönstret och ställde sig upp..jaha jag med. Sa jag glatt. Jag kollade henne i ögonen och tyckte jag kände igen henne. Hon kollade fundersamt på mig sen skratta hon och vi gick ut och gick mot en skolbyggnad. Helt plötsligt stannade hon

-      Förresten vad gör du här? Sa hon.

-      Jag ska gå här. Sa jag och log

-      Jaha okej, sa hon stelt och fortsatte att gå.

När vi kom in i skolbyggnaden så sa victoria hejdå sen sprang hon till en tjej lite längre fram.

Victorias pov.

Jag sprang fram till min bästis Sara och sa hej sen kramades vi. Jag såg att hon kollade rakt fram liksom igenom mig. vad? Sa jag och vände mig om. Jag märkte att hon kolla på omar. Hon släppte allt hon hade i händerna och sprang det så fort hon kunde, så fort att hon till och med slog omkull en massa elever. Någon picka mig på ryggen jag vände mig om och såg min pojkvän Wille. Hej sa jag och gav han en kyss. Vi började hångla och han tryckte mig mot skåpen. Jag puttade bort Wille och han kollade surt på mig. varför gjorde du så för? Sa han. Va tvungen att andas. Svarade jag och gav han en puss. Jag måste in på lektion nu. Sa jag och började gå. Messa mig efter skolan babe. Sa han och kysste mig igen. Jag log och började gå. På vägen mot klassrummet så möttes jag av Sara som kollade äcklat på mig.

-      Varför är du ens ihop med han? Han är bara ute efter att hångla.

-      Nej det är han inte! Sluta säg så. Sa jag och började gå fortare.

-      Jo, dessutom är han äldre.

-      Ett år ja! Sa jag irriterat.

-      Jag gillar honom ändå inte. Sa hon kaxigt.

Jag tvärstannade och gick bak mot Sara med arga steg.

-      Jag är så jävla less på din attityd! Låt mig och Wiliam vara och sluta försöka att förstöra. Sa jag med ilska i rösten. Jag såg hur rädd hon blev, jag vände mig om och sprang sista biten.

 

 


Ny novell! ♥

Den här novellen kommer heta *You and i* och det är en omar novell. :) hoppas ni gillar den. 
 
KAPITEL ETT KOMMER UPP SNART!♥


Jag Vet....inte.

Jag är jätte ledsen för det här! men jag kan inte fortsätta med novellen, jag kommer helt enkelt inte på något bra. Men det som är bra är att jag kommit på idéer till en ny novell. eller vad tycker ni?

kommentera ♥


PANIIIKK

Hej! jag har inspirationbrist och vet ej om jag kan fortsätta på min novell. vill börja på en ny. eller ska jag göra två samtidigt. xD♥